top of page

Panelen ontworpen om aangeraakt te worden!
 

Wij bieden unieke collecties aan van 2D & 3D decoratieve panelen.         

De EDGE-serie met een verscheidenheid aan driedimensionale geometrische vormen, SMOOTH -serie met zijn natuurlijke zachtheid,  de klassieke FLAT-serie stelt in staat om ruimtelijke effecten nog meer te benadrukken en de Designer-serie. Dit unieke paneel van de Designer-serie is gemaakt in samenwerking met internationaal designer Karim Rashid.

 

              Deze unieke collecties zijn ook leverbaar zonder plaatsing.  De panelen zijn zo ontworpen dat je ze allemaal met elkaar kunt combineren. Hierdoor creëer je precies wat bij jou interieur past!  Voor informatie of een vrijblijvende offerte, neem gerust contact op of maak een afspraak voor in de showroom.  Wij denken graag met je mee!

LOGO NOTTEN WALLDESIGN_beeldmerk notten blauw.jpg

Prachtige panelen van Eikenhout, Walnoot of Essen

LOGO NOTTEN WALLDESIGN_beeldmerk notten blauw.jpg

Handgemaakte afwerking

LOGO NOTTEN WALLDESIGN_beeldmerk notten blauw.jpg

Vormen combineren en patronen maken is mogelijk

LOGO NOTTEN WALLDESIGN_beeldmerk notten blauw.jpg

Akoestische eigenschappen

LOGO NOTTEN WALLDESIGN_beeldmerk notten blauw.jpg

!!Nieuw!!   Arch-serie

Het ARCH-paneel valt op door zijn zachte vormen en milde bochten in een onderscheidend driedimensionaal ontwerp. Het vierkante 3D paneel, met een gebogen lijn in het midden, sluit aan bij de nieuwste trends in interieurontwerp. Denk bijvoorbeeld aan de populaire trend waarbij vintage met modern gecombineerd wordt. Het golfachtige patroon versterkt perfect moderne interieurs en kan ook een klassieke touch toevoegen aan het interieur.

LOGO NOTTEN WALLDESIGN_beeldmerk notten blauw.jpg

 Edge-serie

 Driedimensionale vormen worden gecreëerd door vlakken onder verschillende hoeken te snijden en de randen van aangrenzende oppervlakken te accentueren. Massief houten panelen zijn verkrijgbaar met een basis/profiel van gelijkzijdige driehoeken, ruiten en vierkanten. De EDGE-serie is het meest geschikt voor moderne interieurs in een minimalistische stijl, maar werkt ook goed als variatie in klassieke interieurs. Beschikbaar in verschillende kleuren en houtsoorten –  Je kan eindeloos variëren met ook de FLAT serie waardoor je verschillende visuele effecten kunt creëren.

Pillow

Diamond

Pyramide

Smooth-serie

 

De SMOOTH-serie houten panelen wordt gekenmerkt door organische en vloeiende vormen, die een fantastisch gelijkzijdige ruitvorm hebben. Het ontbreken van scherpe randen en perfecte gladheid zorgen ervoor dat het interieur rust uitstraalt. Beschikbaar in verschillende kleuren en houtsoorten –  Je kan eindeloos variëren met de FLAT- serie waardoor je verschillende visuele effecten kunt creëren

De SMOOTH collectie is perfect geschikt in de klassieke stijl perfect voor slaapkamers of voor het creëren van een ontspanningsruimte in de woonkamer.

Caro plus

Caro min

Flat- serie

De FLAT - serie is een 2D houten decoratiepaneel. Deze worden gekenmerkt door een minimalistisch ontwerp en een eenvoudige vorm. De universele panelen van de FLAT-serie zijn voornamelijk ontworpen met driedimensionale composities in gedachten. Het basisoppervlak en de zijafmetingen van de panelen in deze serie zijn identiek aan die van de EDGE- of SMOOTH-collecties. Bij het samenstellen van de decoratie kunnen de afzonderlijke panelen dus door elkaar worden gebruikt, waarbij de uiteindelijke opstelling wordt afgestemd op het gewenste resultaat. Beschikbaar in verschillende kleuren en houtsoorten.

Triangle

Caro

Pillow

Designer - serie

Deze collectie is ontworpen door Karim Rashid - Internationaal Designer

De subtiele duimachtige organische afdrukken zijn geïnspireerd door schilder technieken. De driedimensionale inkepingen kunnen in vele variaties worden toegepast door meer diepte en dimensie aan ruimtes te geven. 

Impressie

Color card & Sample box

Er zijn ook verschillende mogelijkheden betreft kleur. Mocht je speciale wensen hebben, laat het ons weten! We kijken graag samen met jou naar een passende kleur en het juiste model voor in jouw interieur interieur. 

Sample box
bottom of page